Urmare a efectului temperaturilor foarte ridicate pe perioada prelungita, însoțit de creșterea consumului de apă inclusiv pentru alte scopuri (udat grădini, etc.) decât cele strict gospodărești, exista posibilitatea de furnizarea apei cu intermitenta sau intreruperea furnizarii apei in localitatile Dingaul Mare, Dingaul Mic si Balcesti apartinand Comunei Capusu Mare.

Compania de Apă SOMEȘ S.A. depune eforturi pentru scurtarea timpului de intrerupere a furnizarii apei dar situația creată de regimul termic si consumurile mari este independentă de voința societății noastre.

           Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și reamintim totodată ca legislația  în vigoare descurajează utilizarea apei potabile distribuită prin rețelele publice în alte scopuri decât pentru satisfacerea nevoilor strict gospodărești. Aceste sunt cuprinse și în contractul de furnizare/prestare a serviciului încheiat de CASSA cu fiecare client. De aceea reluăm rugămintea adresată utilizatorilor din localitățile amintite, din mediul rural în general, de a nu folosi apa din sistemul public pentru udatul serelor sau grădinilor.

Biroul Relatii Publice