Compania de Apa Somes lanseaza Concursul International de Premii
pentru Tineret

Perioada de inscrieri la concurs a fost prelungita pana in data de 20 Aprilie 2020.

Compania de Apa Somes S.A. lanseaza prin intermediul Muzeului Apei „Leonida Truta” editia locala a Concursului International de Premii pentru Tineret, Apa Pe Care O Vrem – The Water We Want, organizat de catre Reteaua Globala a Muzeelor de Apa (The Global Network of Water Museums, WAMU-NET).

            Muzeul Apei “Leonida Truta” apartinand Companiei de Apa SOMES S.A. este co-initiator si membru fondator al Retelei Globale a Muzeelor de Apa (WAMU-NET), reunind azi 60 de Muzee ale Apei din toata lumea sub egida UNESCO. Reteaua Globala a Muzeelor de Apa organizeaza lansarea primei editii a Concursului International de Premii pentru Tineret 2020, destinat sa creasca vizibilitatea la nivel international a mostenirii comune asupra Apei, pentru un viitor mai sustenabil.

Fiecare Muzeu al Apei membru al WAMU-NET care participa la Concurs organizeaza la nivel local o etapa de selectie a trei categorii de creatii artistice – foto, desen si video – din grupele de varsta 6-12 ani si 13-18 ani.

Compania de Apa Somes S.A. prin  Muzeul Apei propriu organizeaza in perioada 11 noiembrie-20 aprilie 2020 etapa de selectie a sase finalisti, cate unul pentru fiecare categorie de creatie artistica, respectiv fiecare categorie de varsta. Dintre finalistii alesi de fiecare Muzeu al Apei participant la nivel international, WAMU-NET va selecta cei sase castigatori finali carora li ve vor acorda premii dintr-un fond total de 2000 euro precum si cate un prestigios Certificat de participare semnat de catre Directorul Programului Hidrologic International al UNESCO, de Presedintele Retelei Globale a Muzeelor de Apa WAMU-NET si de Directorul General al Companiei de Apa Somes S.A.

Detalii si kit-ul Concursului sunt disponibile mai jos:

Cerere de propuneri

Formular de înregistrare

Mass-Media WAMU

Politica de confidențialitate

Aviz ISJ Cluj

Anunt aprobare suplimentara

Biroul Relatii Publice si Mass-Media