În contextul măsurilor preventive legate de situația creată de noul COVID-19, Compania de Apă Someș S.A. anunță publicul și utilizatorii că începând cu data de LUNI, 16 Martie 2020 se restricționează accesul la toate punctele de lucru și sediile Companiei de Apă Someș S.A din județele Cluj și Sălaj.

Începând cu această dată, temporar până la data de 31 Martie 2020, accesul publicului și utilizatorilor va fi permis strict la casieriile Companiei și la punctele de registratură din Cluj-Napoca și de la sediul celorlalte patru sucursale din județele Cluj și Sălaj. 

Vă recomandăm ca pentru orice alte probleme să contactați Compania telefonic sau pe email. Numerele de telefon de la dispecerat și centrală, respectiv adresele de contact de email se regăsesc pe pagina de web a Companiei www.casomes.ro.

De asemenea, în scopul evitării prezenței la sediile Companiei recomandăm insistent utilizatorii să folosească metode de plată alternative față de plata la casierii, respectiv modulul de plată on-line de pe pagina de web a societății www.casomes.ro , internet banking, direct debit, PayPoint, ș.a.m.d.

Compania va anunța utilizatorii imediat ce aceste restricții nu mai sunt necesare.

Conducerea Companiei de Apă Someș S.A.