Stimați utilizatori,

În contextul măsurilor preventive legate de situația creată de noul COVID-19, Compania de Apă Someș S.A. anunță publicul și utilizatorii că începând cu data de VINERI, 20 martie 2020  activitatea de registratură de la punctul de lucru al  Companiei de Apă Someș S.A de la Astoria a fost închis.

Începând cu această dată, temporar pe perioada stării de urgență, accesul publicului și utilizatorilor va fi permis strict la casieriile Companiei și la punctul de registratură de la sediul central din Cluj-Napoca .

Vă recomandăm ca pentru orice alte probleme să contactați Compania telefonic sau pe email. Numerele de telefon de la dispecerat și centrală, respectiv adresele de contact de email se regăsesc pe pagina de web a Companiei www.casomes.ro.

De asemenea, în scopul evitării prezenței la sediile Companiei recomandăm insistent utilizatorii să folosească metode de plată alternative față de plata la casierii, respectiv modulul de plată on-line de pe pagina de web a societății www.casomes.ro , internet banking, direct debit, PayPoint, ș.a.m.d.

Compania va anunța utilizatorii imediat ce aceste restricții nu mai sunt necesare.

Conducerea Companiei de Apă Someș