BULETIN INFORMATIV

          Urmare a efectelor temperaturilor foarte ridicate însoțite de creșterea consumului de apă inclusiv pentru alte scopuri (udat grădini, etc.) decât cele strict gospodărești, se impune instituirea de către Sucursala Zalău a Companiei de Apă SOMEȘ S.A., a unui program de furnizare a apei în localitățile: Românași, Chichișa, Romița, Poarta Sălajului, Fântânele –Rus și Rus din județul Sălaj, astfel:

Localitatea afectată   Orar furnizare apă
Fântânele – Rus   zilnic, între orele 21:00-09:00
Rus   zilnic, între orele 09:00-21:00
Românași, Chichișa, Romița, Poarta Sălajului zilnic, între orele 08:00-12:00                           și 18:00-21:00
Rona, Husia  zilnic, între orele 16:00-18:00

Menționăm că în perioadele în care se furnizează apa după program în localitatea Rus, beneficiază de apă potabilă și majoritatea gospodăriilor din localitatea Fântânele – Rus, exceptând consumatorii din zonele înalte.

Sucursala Zalău a Companiei de Apă SOMEȘ S.A. depune eforturi pentru scurtarea timpului de furnizare a apei după program, dar situația creată de regimul termic este independentă de voința societății noastre.

            Rugăm clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată

            Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și reamintim totodată ca legislația în vigoare descurajează utilizarea apei potabile distribuită prin rețelele publice în alte scopuri decât pentru satisfacerea nevoilor strict gospodărești. Aceste prevederi sunt cuprinse și în contractul de furnizare/prestare a serviciului încheiat de CASSA cu fiecare client. De aceea reluăm rugămintea adresată utilizatorilor din localitățile amintite, din mediul rural în general, de a nu folosi apa din sistemul public pentru udatul serelor sau grădinilor.

            Telefon Dispecerat: 0260/612387

SERVICIUL CLIENȚI