FURNIZARE APĂ CU INTERMITENȚĂ

ÎN COMUNA RUS

         Urmare a efectului temperaturilor foarte ridicate pe perioada prelungită, însoțit de creșterea consumului de apă inclusiv pentru alte scopuri (udat grădini, etc.) decât cele strict gospodărești, furnizarea apei se face in prezent cu intermitențe, în funcție de disponibilul la sursă, în comuna Rus, judetul Sălaj

Compania de Apă SOMEȘ S.A. depune eforturi pentru scurtarea timpului de întrerupere a furnizării apei, dar situația creată de regimul termic si consumurile mari este independentă de voința societății noastre.

            Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și reamintim totodată că legislația în vigoare descurajează utilizarea apei potabile distribuită prin rețelele publice în alte scopuri decât pentru satisfacerea nevoilor strict gospodărești. Aceste prevederi sunt cuprinse și în contractul de furnizare/prestare a serviciului încheiat de CASSA cu fiecare client. De aceea reluăm rugămintea adresată utilizatorilor din localitățile amintite, din mediul rural în general, de a nu folosi apa din sistemul public pentru udatul serelor sau grădinilor. 

SERVICIUL CLIENȚI