Conform celor mai recente prevederi legale, începând cu data de 25 Octombrie 2021, accesul persoanelor în incinta sediilor Companiei de Apă Someș S.A. din județele Cluj și Sălaj, nu mai este permis celor nevaccinați, fără test recent (RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore) sau persoanelor care nu prezintă dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării cu virusul SARS-COV-2.

În acest context, Compania de Apă Someș recomandă tuturor utilizatorilor să evite pe cât posibil deplasările la sediile și punctele de lucru ale societății din județele Cluj și Sălaj.

În această perioadă vă recomandăm să apelați la metodele online de relaționare: Platforma MyCAS disponibilă pe pagina de web www.casomes și la Call Center la numărul de telefon: 0374-34.00.00.

Vă amintim că platforma MyCAS (și aplicația similară pentru dispozitivele iOS/Android) face posibilă vizualizarea și plata online, în siguranță, a facturilor, depunerea documentațiilor și obținerea avizelor, contractelor, respectiv a recepțiilor tehnice.

Puteți de asemenea transmite online sesizări, fie de pe pagina web a Companiei (www.casomes), fie din contul personal MyCAS.

Serviciul de Call Center, disponibil temporar doar pentru clienții din Cluj-Napoca, Huedin și localitățile arondate, în intervalul orar Luni-Joi între orele 7:30-16:00, Vineri între orele: 7:30-13:30, vă stă la dispoziție pentru orice probleme care vizează relația contractuală, pentru a ușura accesul la informații fără a mai fi nevoie de prezența fizică la sediile societății.

De asemenea, utilizatorii au la dispoziție și alte metode de plată online: internet banking, direct debit, PayPal, Un-doi centrul de plăți, ș.a.m.d.

Utilizatorii nevaccinați care au depus documentații personal (nu online), programați pentru semnare de contract sau proces verbal de recepție, pot împuternici o persoană vaccinată (testată, trecută prin boală) pentru îndeplinirea formalităților.

Conducerea Companiei de Apă Someș S.A