BULETIN INFORMATIV

În vederea efectuării unor lucrări PROGRAMATE de întreținere la reţeaua publică de alimentare cu apă, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, după cum urmează:

LUNI, 29 NOIEMBRIE 2021

Localitatea: Cluj-Napoca

Zona/Strada/Lista străzilor afectate:

  1. Str. Sânnicoara (parțial);

Interval orar afectare furnizare serviciu: între orele 08:00 – 20:00

JOI, 2 DECEMBRIE 2021

Localitatea: Cluj-Napoca

Zona/Strada/Lista străzilor afectate:

  1. Str. Voroneț; str. Stânișoara; str. Daliei; str. Freziei; str. Stânjeneilor; str. Cameliei; str. Liliacului; str. Oleandrului; str. Gențianei; str. Romaniței; str. Sânzienelor; str. Narciselor; str. Margaretelor; str. Clopoțeilor; str. Gălbenelelor; str. Panseluțelor;

Interval orar afectare furnizare serviciu: între orele 09:00 – 18:00

Localitatea: Săliștea Nouă 

Interval orar afectare furnizare serviciu: între orele 10:00 – 17:00

LUNI, 6 DECEMBRIE 2021

Localitatea: Dezmir

Zona/Strada/Lista străzilor afectate:

  1. Str. Toamnei;

Interval orar afectare furnizare serviciu: între orele 10:00 – 14:00

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.

În cazul întreruperilor datorate unor lucrăriPROGRAMATE, clienții din zonele afectate sunt anunțați cu cel puțin 24 h înainte prin publicare pe website, facebook și anunț în mass-media. În cazul clienților care au furnizat un număr de telefon mobil, se transmite o notificare prin SMS.

Recomandăm insistent tuturor clienților și utilizatorilor să transmită pe email cassa@casomes.ro numărul de telefon mobil în vederea introducerii în baza de date a Companiei pentru a fi notificați prin SMS în cazul întreruperilor programate ale alimentării cu apă. Mulțumim pentru înțelegere.

SERVICIUL CLIENȚI