BULETIN INFORMATIV

În vederea efectuării unor lucrări PROGRAMATE de întreținere la reţeaua publică de alimentare cu apă, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, după cum urmează:

LUNI, 16 IANUARIE 2023

Localitatea: CLUJ-NAPOCA

Zona/strada/lista străzilor afectate:

  1. Str. Ionel Teodoreanu; str. Simeria; str. Reghin; str. Mediaș – parțial; str. Sebeșului; Colonia Breaza – parțial; str. Viile Nădășel; str. Doinei – parțial; str. Piersicului – parțial; str. Eufrosin Poteca; str. Aron Florian;

 Interval orar afectare furnizare serviciu: între orele 09:00 – 16:00

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.

În cazul întreruperilor datorate unor lucrăriPROGRAMATE, clienții din zonele afectate sunt anunțați cu cel puțin 24 h înainte prin publicare pe website, facebook și anunț în mass-media. În cazul clienților care au furnizat un număr de telefon mobil, se transmite o notificare prin SMS.

Recomandăm insistent tuturor clienților și utilizatorilor să transmită pe email cassa@casomes.ro numărul de telefon mobil în vederea introducerii în baza de date a Companiei pentru a fi notificați prin SMS în cazul întreruperilor programate ale alimentării cu apă.

Mulțumim pentru înțelegere.

SERVICIUL CLIENȚI