Atentionare de securitate

TOTI angajaţii CASSA deţin legitimaţii tip card cu foto, vizate anual pe verso (vezi model).Vă rugăm verificaţi identitatea fiecărei persoane care intră pe proprietatea Dvs. (eventual prin comparare cu CI). Angajaţii CASSA NU au dreptul să vă ceară bani pe loc pentru nici un fel de prestări.

In urma recrudescentei cazurilor de escrocare a unor cetateni de catre presupusi angajati ai Companiei de Apa SOMES, societatea noastra face urmatoarele precizari:

Compania de Apa SOMES S.A. (C.A.S.S.A.) nu executa nici un fel de lucrari – fie la reteaua de alimentare cu apa fie la cea de canalizare – in apartamentele din blocuri sau in interiorul caselor private.

In cazuri exceptionale, in care este necesar accesul angajatilor CASSA in apartamente sau case in vederea verificarii unor sesizari, aceasta se va face pe baza legitimatiei de serviciu care este de tip card bancar -vezi modelul atasat- iar in cazul Asociatiilor de proprietari/locatari, de regula in prezenta presedintelui/administratorului de bloc. Recomandam de asemenea ca, in cazul in care exista suspiciuni sa fie solicitata si cartea de identitate pentru confruntare.

legitimatie-245x300

In nici o situatie angajatii Companiei nu au dreptul sa ceara bani pentru presupuse prestatii efectuate in apartamente sau case. In cazul blocurilor, facturile pentru consumul de apa si eventualele prestari de servicii de tip vidanjare sunt de competenta presedintelui/administratorului iar in cazul caselor private, casierii-incasatori ai societatii sunt de regula cunoscuti, se identifica prin legitimatia tip card si – la cerere – carte de identitate iar pentru sumele primite emit chitante pe care figureaza datele de identificare ale Companiei de Apa SOMES.

Prevenim inca o data pe aceasta cale cetatenii sa nu se lase pacaliti de presupusi angajati ai Companiei care solicita sume in schimbul prestarii unor servicii de “verificari” , “dezinfectii” etc. pe reteaua de apa sau canalizare.