News archive

Program citiri contoare Decembrie 2014

Citirea apometrelor de branşament (apă rece) la asociaţiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de încălzire, pentru luna DECEMBRIE 2014, se va efectua după următorul program:

CARTIERELE:
MĂNĂŞTUR, PLOPILOR, ZONA CENTRALĂ, BACIU, VÂNĂTORULUI, B-DUL MUNCII

LUNI: 29 DECEMRIE 2014

CARTIERELE:
MĂRĂŞTI, ZORILOR
MARTI: 30 DECEMB
RIE 2014 

 CARTIERELE:
 GHEORGHENI, N. TITULESCU, GRIGORESCU
 MIERCURI: 31 DECEMBRIE 2014

Lista citiri contoare Nov. 2014

Lista citiri contoare Nov. 2014

ANUNT IMPORTANT

Începând cu data de 13 octombrie 2014, ca urmare a executării unor lucrări de investiţii la sediul Companiei de Apă Someş S.A. de la adresa Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 79, Cluj-Napoca, Casieriile, Biroul Contracte, Citiri, Consumuri şi Secţia Contorizare vor funcţiona temporar la adresa  str. Buftea nr. 1, Cluj-Napoca.

Prin urmare, rugăm clienţii companiei, ca începând cu această dată, să se adreseze birourilor mai sus menţionate, la acest punct de lucru pentru plata facturilor, încheiere/transcriere contracte.

De asemenea, reamintim clienţilor că au posibilitatea de a achita facturile şi de a se adresa Companiei de Apă Someş S.A. şi la sediul de la Clădirea Astoria, str. Horea nr. 3, Cluj-Napoca.

Vă mulţumim pentru înţelegere,

 

CONDUCEREA COMPANIEI DE APĂ SOMEŞ S.A.

Buletin Meteo Nov. 2014

buletin meteo lunar NOV 14

Toaleta nu este ghena de gunoi

 AFIS “TOALETA NU ESTE TOMBERON”
 TOALETA NU ESTE GHENA DE GUNOI

Modificare sediu sucursala Huedin

ANUNT IMPORTANT –

Începând cu data de 06.10.2014 sediul sucursalei Huedin a Companiei de Apă Someş S.A. s-a mutat pe strada B.N. Antal nr. 85, localitatea Huedin.

Prin urmare, rugăm clienţii companiei, ca începând cu această dată, să se adreseze Sucursalei Huedin, la acest sediu pentru plata facturilor, încheiere/transcriere contracte.

 

Vă mulţumim pentru înţelegere,

 

CONDUCEREA SUCURSALEI HUEDIN

CLIP COMPANIA DE APA SOMES 2013